5L vīna koncentrāts (baltvīns) CHARDONNAY (AIRÉN) priekš 23 litriem vīna.
23 litru vīna pagatavošanai. Nav nepieciešams pievienot cukuru.
Komplektā ietilpst bezalkoholiskais vīnogu koncentrāts (5 litri), vīna raugs, stabilizators, dzidrinātājs (baltiem vīniem).
Šardonē (fr. Chardonnay) ir klasisks baltvīnogu šķirnes vīns ar tādu pašu nosaukumu.
Balto Šardonē vīnu var dzert tūlīt pēc fermentācijas pabeigšanas. Dzērienam būs gaiša ziedu garša ar skābu garšu.
Tiek uzskatīts, ka šī vīnogu šķirne ir tik laba, ka gandrīz neiespējami no tā pagatavot sliktu vīnu. Šardonē vīniem piešķir augļu garšu.
Komplektā ietilpst bezalkoholiskais vīnogu koncentrāts (5 litri), vīna raugs, stabilizators, dzidrinātājs (baltiem vīniem).
Chablis (franču Chablis) ir vīnogu audzēšanas reģions Centrālā Francijā (Burgundijas ziemeļdaļā), kas atrodas tā paša nosaukuma pilsētas rajonā, kā arī šajā reģionā ražoto sauso baltvīnu nosaukums.
Viegls vīns ar augstu skābumu un ne pārāk izteiktām augļu notīm. Gaismā – gaiši dzeltena, ar nokrāsu līdz zaļai, labi atsvaidzinā un remdē slāpes karstumā.
Komplekta sastāvdaļas: bezalkoholisko vīnogu sulas koncentrāts 5L (sastāvdaļas: vīnogu sulas koncentrāts, glicerīns E422,diamonija hidrogēnfosfāts, nātrija citrāts E331); aromatizētāji: dabiski un dabai identiski aromatizētāji; konservants: citronskābe E 330; JÄSSATS VITA LÄTTVINER FC (sastāvdaļas: raugs, kālija disulfīta sorbāts, silīcija dioksīds, želatīns).
Lietošana: Piemērots baltvīniem. Novietojiet tīru un sterilizētu fermentācijas trauku piemērotā vietā ar vienmērīgu temperatūru 21-25 °C. Ielejiet vīna vielu (misu) traukā. Uzpildiet ar ūdeni, temperatūra ap 20°C, līdz kopējam tilpumam 23 litri. Pievienojiet raugu no 1.maisiņa, kārtīgi samaisiet un uzlieciet vāku (ar hidroaizvari). Fermentācija jāsāk apmēram 1 dienas laikā. Nav nepieciešams papildus sakratāt tvertni. Pēc apmēram 5-6 dienu variet pārtraukt vīna raudzēšanu. Izkāš vīnu un pievienot stabilizātoru no maisiņa ‘’Jasstopp’’, labi samaisiet. Vīnam jābūt dzidram un priekš šī pievienojiet maisiņu A un uzmanīgi samaisiet. Vīns var stāvēt istabas temperatūrā, bet ātrāk nodzidrinās, ja paliek vēss. 24 stundas vēlāk pievienojiet maisiņu B. Viegli samaisiet 15-20 sekundes. Tad ļaujiet vīnam nostāvēties istabas temperatūrā apmēram 1 nedēļu.
5L vīna koncentrāts (baltvīns) CHARDONNAY (AIRÉN) priekš 23 litriem vīna
35,00 €
11117
Apraksts
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.