5L vīna koncentrāts KÖRBÄRSVIN (ķiršu vīns) priekš 23 litriem vīna.
Vīns atgādina slaveno Dānijas ķiršu vīnu ar spēcīgu bāzes garšu.
23 litru vīna pagatavošanai.
Komplektā ietilpst bezalkoholiskais sulas koncentrāts (5 litri), vīna raugs, barības viela, aromatizētājs, stabilizators.
Komplekta sastāvdaļas: bezalkoholisko sulas koncentrāts 5L (sastāvdaļas: sulas koncentrāts, glicerīns E422 ,diamonija hidrogēnfosfāts, nātrija citrāts E331); aromatizētāji: dabiski un identiski dabiskiem aromatizētāji; konservants: citronskābe E 330; JÄSSATS FÖR STARKVIN FC KÖRSBÄR (sastāvdaļas: raugs, kālija disulfīta sorbāts, aromatizētājs).
Lietošana:
Novietojiet tīru un sterilizētu fermentācijas trauku piemērotā vietā ar vienmērīgu temperatūru 21-25 °C. Ielejiet vīna vielu (misu) traukā. Uzpildiet ar ūdeni, temperatūra ap 20°C, līdz kopējam tilpumam 23L. Pievienojiet raugu/barības vielu no 1.maisiņa un pudeles saturu, kārtīgi samaisiet un uzlieciet vāku (ar hidroaizvari). Fermentācija jāsāk apmēram 2-3 dienas laikā. Pēc fermentācijas sākuma pievienojiet 2 kg cukura. Fermentācijas laikā ik pa laikam sakratiet tvertni. Atkarībā no temperatūras telpā fermentācija notiek no 3 līdz 6 nedēļām.
Izkāšiet vīnu un pievienojiet stabilizātoru no 2.maisiņa, labi samaisiet. Atkārti samaisiet pēc vienas stundas, lai pārbaudītu, vai viss oglekļa dioksīds ir pazudis.
Ražotājvalsts: Zviedrija.