Baktēriju kultūras Biezpiena pagatavošanai 3g uz 50L.
Rūpīgi atlasīts liofilizētu pienskābes baktēriju maisījums, pateicoties kuram var pagatavot gardu mājas Biezpienu vai Rūgušpienu.
Baktēriju pievienošana paātrina un stabilizē skāba piena pagatavošanas procesu.
Pieteikts uz 50 l pienu.
Svars: 3 g.
Sastāvdaļas: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktoze.
Lietošana:
Katliņā ielejiet 5 litrus vāji pasterizēta (līdz 74°C) vai svaiga piena un uzkarsējiet līdz 40°C temperatūrai.
Pievienojiet apmēram 0.3 g (1/5 tējkarotes) baktēriju, kas izšķīdinātas 30 ml auksta ūdens vai piena.
Atstājiet visu uz 24 stundām atdzist istabas temperatūrā (šis process ļauj iegūt skabu pienu).
Pamazām uzkarsējiet pienu līdz 38-45°C temperatūrai un turiet to līdz sūkalas atdalīšanas brīdim (vismaz 30 minūtes).
Biezpiena graudiņu pārlieciet uz salvete, lai tie izžūtu, un pēc tam liekiet ledusskapī uz apmēram 8 stundām.
Biezpienu ieteicams lietot sālītu ar krējumu un zaļajiem sīpoliem vai kā desertu, ar saldajiem augļiem.
Baktēriju kultūras Biezpiena pagatavošanai 3g uz 50L
5,50 €
411243
Nav noliktavā
Apraksts
Papildu informācija
Zīmols |
---|
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.