Enzīms Alfa-Amilāze graugu un kartupeļu cietes saškīdināšanai.
Augstas temperatūras Alfa-amilāze ir ferments kartupeļu un graudu (rudzi, kvieši, kukurūzu, rīsi) cietes sasķīdināšanai iejavošanas procesā.
Neaizvietojama sastāvdaļa ikvienam, kurš vēlas raudzēt misu viskijam, rumam vai degvīnam.
Sastāvdaļas: ferments Alpha-amylase.
Tas efektīvi darbojas temperatūrā 70 – 105 °C un pie pH vērtības no 4.5 līdz 7.5. Tomēr visefektīvāk darbojas 85-95 °C temperatūrā un pie pH vērtības 5 – 5.5/
Lietošana: 10 ml iepakojums pietiek 50 kg izejmateriāla, dozējot 1 ml uz 5 kg izejmateriāla.
Ūdenī pie 85 – 95 °C temperatūras pievienojiet izvēlēto izejvielu proporcijā 1 kg izejvielas uz 3 – 4 l ūdens. Visu rūpīgi samaisiet un pievienojiet Alfa-amilazi 1 ml daudzumā uz 5 kg maltu graudu vai kartupeļu.
BRĪDINĀJUMS: Nav paredzēts tiešam pateriņam Piemīt specifiska smarža.
Apraksts
*
Изображения продуктов предназначены для иллюстративных целей и являются примерами. Цвета, примечания, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных товаров могут отличаться от их внешнего вида на изображении, поэтому обращайтесь к описанию товара.