Enzīms Alfa-Amilāze Steel Spirits 12g.
Augstas temperatūras alfa-amilāze ir pulverveidīgs baktēriju enzīms, kas sadala cieti dekstrīnās un vienkāršajos cukuros.
Neaizvietojama sastāvdaļa ikvienam, kurš vēlas raudzēt misu viskijam, rumam vai degvīnam.
Sastāvdaļas: Sodium chloride, Alpha-amylase.
Lietošana: 12g pietiekams, lai apstrādātu līdz 7.5 kg sašķidrinātas cietes ar fermentācijas tilpumu līdz 25L.
Uzkarsējiet cieti līdz vārīšanās temperatūrai un paturiet 30 minūtes. Pēc apkures izslēgšanas pagaidiet, līdz tā temperatūra nokrītas līdz 80°C. Pievienojiet visu maisa saturu un uzturiet temperatūru 60 minūtes.
BRĪDINĀJUMS: Šis produkts kairina elpceļus; neieelpojiet tā ziedputekšņus.
Apraksts
Papildu informācija
Zīmols |
---|
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.
Saistītie Produkti
-23%