Enzīms GLIKOAMILĀZE 4 g.
Glikoamilāze ir enzīms, kas sadala dekstrīnus cieti saturošā misā uz vienkāršos cukuros. Izmanto misas pagatavošanai no sasmalcinātiem rudziem, kviešiem, kukurūzas, rīsiem utt.
Lietošana:
Fermentu pievienojiet cietes maisījumam (pēc tam, kad jau ir pievienota alfa-amilāzi, lai sašķidrinātu cieti) – 1.1 g daudzumā uz 1 kg sasmalcinātu graudu (sašķidrinātas cietes). Rūpīgi samaisiet un pārklājiet trauku. Atstāt uz 1 stundu 50-60°C temperatūrā.
Temperatūras pielaide: 30–65°C, optimālais 50–60°C; pH tolerance: 2.8-5.0 (optimāli 4.0-4.5);
Sastāvdaļas: glikoamilāze.
Uzglabāt vēsā, sausā vietā.
Apraksts
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.