FRENCH CIDER raugs sidram.
Sastāvs: Franču raugs sidram Saccharomyces Cerevisiae.
Iepakojums 8 g paredzēts 25-30 litriem;
Fermentācijas temperatūra: 12-20 °C;
Alkohols: līdz 15%;
Ļoti zema putošana fermentācijas laikā;
Zema skābes ražošana.
Lietošanas instrukcija:
Paciņas saturu atšķaidiet nelielā daudzumā silta ūdens 20-25 °C proporcijā 1:10, pievienojiet nelielu daudzumu cukura, atstājiet uz 20 minūtēm istabas temperatūrā. Kad raugs ir sācis darboties, ielejiet šķīdumu fermentācijas traukā vai vīna pudelē.
FRENCH CIDER raugs sidram uz 25-30 L
3,00 €
SPI-R-028
Nav noliktavā
Apraksts
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.
Saistītie Produkti
-12%