Ķiršu koka čipsi (vidēji apdedzināti).
Ķiršu koka čipsi lieliski papildina vīnu un citu alkoholisko dzērienu buķeti. Salīdzinot ar ozola skaidām, tās dzērienam pievieno mazāk tanīnu, bet palielina svaigumu un augļainību.
Lietošana:
Optimālā ieteicamā deva ir 2 – 5 g uz 1 litru gatavā dzēriena aromatizēšanai.
Pagatavošanas laiks: 4 nedēļas. Precīzs pagatavošanas laiks jāizvēlas individuāli, pamatojoties uz degustāciju.
Kad aromāta koncentrācija dzērienā ir Jums piemērota, noņemiet no tā ozola skaidas (nofiltrējiet) un izbaudiet dzēriena garšu.
Svars: 50 g.
ĶIRŠU KOKA čipsi (vidēji apdedzināti) 50g
3,00 €
ARO-B-622
Apraksts
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.