Raugs Koji Angel 500 g.
Oriģinālais Ķīnā ražotais Koji Angel Yeast ir inovatīvs rauga produkts destilācijai, kas ietaupīs Jūsu laiku – tagad Jums nav jāvāra graudu pirms fermentācijas sakuma. Visa fermentācija notiek parastajā veidā, kā parasta cukura braga. Dzērienu klāsts ar Koji Angel palīdzību paplašinās – no graudiem un graudaugiem var pagatavot viskiju un citus dzērienus. Tagad tas ir kļuvis vieglāk.
Rauga sastāvdaļas: alfa-amilāzi, glikoamilāzi un fitoamilāzi.
Lai pagatavotu graudu bragu 25 litriem, Jums vajadzēs 20 litrus ūdens, 5 kg izejvielas (garudi, graudaugi, iesals) un 50 g Koji Angel raugs (7-10 grami uz 1 kg izejvielu). Ielejiet ūdeni fermentācijas tvertnē, pievienojiet izejvielas (graudi, graudaugi, iesals) un samaisiet. Siltā (istabas temperatūras) ūdenī (apmēram 20-25 grādi) pieviejiet Koji. Pēc putu veidošanās pievienojiet raugu tvertvē, samaisiet, aizveriet fermentācijas tvertni un novietojiet hidroaizvari. Pirmās 5 dienas atveriet un samaisiet saturu 1-2 reizes dienā. Pilnīgi braga būs gatava 7-21 dienas laikā.
Apraksts
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.
Saistītie Produkti
-23%