Komplekts sakranvīna pagatavošanai JÄSSATS 7-DAGARS FC RÖDA.
Komplektā ietilpst vīna raugs, stabilizators, dzidrinātājs.
Sastāvdaļas: raugs, kālija sorbāts, nātrija sulfīts, silīcija dioksīds, hitozāns.
Lietošana: Piemērots sarkanvīniem.
Novietojiet tīru un sterilizētu fermentācijas trauku piemērotā vietā ar vienmērīgu temperatūru 21-25 °C. Ielejiet vīna vielu (misu) traukā. Uzpildiet ar ūdeni, temperatūra ap 20°C, līdz kopējam tilpumam 23 litri. Pievienojiet raugu no 1.maisiņa, kārtīgi samaisiet un uzlieciet vāku (ar hidroaizvari). Fermentācija jāsāk apmēram 1 dienas laikā. Nav nepieciešams papildus sakratāt tvertni.
Pēc apmēram 5 dienu variet pārtraukt vīna raudzēšanu.
Izkāš vīnu un pievienot stabilizātoru no 2.maisiņa, labi samaisiet. Vīnam jābūt dzidram un priekš šī pievienojiet 3.maisiņu un uzmanīgi samaisiet. Vīns var stāvēt istabas temperatūrā, bet ātrāk nodzidrinās, ja paliek vēss. 24 stundas vēlāk pievienojiet 4.maisiņu. Viegli samaisiet 15-20 sekundes.
Pēc 1-2 dienām vīnam vajadzētu būt gatavam, bet dažos gadījumos tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku.
Ražots Zviedrijā.