Komplekts sarkanvīna pagatavošanai JÄSSATS RÖDA LÄTTVINER FC.
Komplektā ietilpst vīna raugs, stabilizators.
Sastāvdaļas: raugs, kālija disulfīta sorbāts.
Lietošana: Piemērots sarkanvīniem.
Novietojiet tīru un sterilizētu fermentācijas trauku piemērotā vietā ar vienmērīgu temperatūru 21-25 °C. Ielejiet vīna vielu (misu) traukā. Uzpildiet ar ūdeni, temperatūra ap 20°C, līdz kopējam tilpumam 23 litriem.
Pievienojiet raugu no 1.maisiņa, kārtīgi samaisiet un uzlieciet vāku (ar hidroaizvari). Fermentācija jāsāk apmēram 2-3 dienas laikā. Fermentācijas laikā ik pa laikam sakratiet tverti.
Pēc apmēram 5-6 dienu Jūs variet pārtraukt vīna raudzēšanu.
Izkāš vīnu un pievienot stabilizātoru no 2.maisiņa, labi samaisiet. Atkārti samaisiet pēc vienas stundas, lai pārbaudītu, vai viss oglekļa dioksīds ir pazudis.
Ražots Zviedrijā.