MOSKVA STYLE BIG BAG turbo raugs.
Sastāvdaļas: raugs, uzturvielas, vitamīni un mikroelementi.
Proporcija: 6-8 kg cukura/ 140 g raugu/ 25-30 L ūdens.
Fermentācijas laiks atkarīgs no cukura daudzuma un apkārtējās temperatūras:
– līdz 14% apmēram 2 dienas;
– līdz 20% apmēram 5 dienas.
Recepte 250 litriem:
1) Fermentācijas tvertnē izšķīdina 60-80 kg cukura 100 L karstā ūdens;
2) Pēc tam pievienojiet auksta ūdens līdz kopējaijs tilpums 250L;
3) Pēc tam, kad šķidrums ir atdzisis līdz 30°C temperatūrai, pievienojiet maisiņa saturu un kārtīgi samaisiet;
4) Atstājiet fermentācijas maisījumu 25-27°C temperatūrā 2-5 dienas.
Piezīme: iepakojumu jaizmanto pilnīgi, nedzikst dalīt uz dažām reizēm.
Svars: 1.4 kg.
Apraksts
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.