PRO500 Turbo Mix turbo raugs 1.7 kg.
Profesionāls rauga un mikroelementu maisījums ātrai fermentācijai.
Rūpniecības produkts.
Instrukcijas: Rūpīgi sajauciet 125 kg cukura ar tīru, siltu ūdeni ar kopējo tilpumu 500 litri. Pievieno raugu 25 – 28 °C temperatūrā. Optimālā fermentācijas temperatūra ir 22 – 25 °C. Rūgšanas laikā temperatūra jākontrolē ne augstāk kā 26 °C.
Fermentācijas laiks: no 2 līdz 5 dienām atkarībā no apkārtējās vides temperatūras. Maksimālais procents: līdz 18%.
Sastāvdaļas: raugs, barības vide, mikroelementi, fermentatīvā amilāze.
Dozacija: 1.7 kg / 500 L.
Piezīme: iepakojumu jaizmanto pilnīgi, nedzikst dalīt uz dažām reizēm.
Ražots Zviedrijā.
Apraksts
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.
Saistītie Produkti
-12%