Vīna sākuma komplekts ar pektoenzīmu Vinistart Compolex.
Vinistart Complex tiek izmantots vīna fermentācijai.
Tas ir unikāls vīna rauga celms, īpaši izvēlētu uzturvielu ar minerāliem un vitamīniem, kā arī pektoenzīma kombinācija. Vīna raugs garantē ātru fermentāciju un brīnišķīgu vīna buķeti. Minerāli ir vērtīgs slāpekļa un fosfora avots vīna raugiem, un vitamīni darbojas kā fermentācijas aktivatori un pozitīvi ietekmē vīna garšu un aromātu. Pektoenzīms noārda augļos esošos pektīnus, atvieglojot to sulas iegūšanu un pazeminot vīna viskozitāti, kas ievērojami atbalsta turpmāko dzidrināšanas procesu.
Vinistart Complex ir vislabāk piemērots ērkšķogām, bumbieriem, aprikozēm, zemenēm, āboliem, baltajām un melnajām vīnogām, rabarberiem, rozīnēm, ķiršiem, avenēm, zaļajām un zilajām plūmēm, kazenēm, jāņogām, mellenēm un t.t.
Sastāvdaļas: Saccharomyces cerevisiae vīna raugs, diamonija hidrogēnfosfāts, pektināze, B1 vitamīns (tiamīna hidrohlorīds), emulgators: sorbitāna monostearāts.
20 g paredzēti 10-25 litriem.
Alkohols: līdz 17%;
Fermentācijas temperatūra: 15-30°C.
Lietošanas instrukcija:
Paciņas saturu ielejiet 100-200 ml silta ūdeni istabas temperatūrā un atstāj uz 15 minūtēm.
Ievietojiet sasmalcinātos augļus fermentācijas traukā un pārklājiet ar nedaudz ūdens (1-2 litri uz 10 kg augļu).
Pēc tam pārliecinieties, ka augļi ir istabas temperatūrā, un pievienojiet Vinistart Complex, pievienojiet ūdeni vajadzīgajam tilpumam, samaisiet un ļaujiet fermentēt. Ieteicamais fermentācijas laiks traukā ir 1-2 nedēļas. Pēc šī laika noņemiet ”cepuri” un atstājiet misu turpmākai fermentācijai.
Piezīme: izmantojiet visu iepakojumu.
Svars: 20 g.
Starta komplekts vīnam Vinistart Complex uz 10-25 litriem
3,00 €
400401
Apraksts
Papildu informācija
Zīmols |
---|
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.
Saistītie Produkti
-12%