Vīna raugs Fermivin sarkanvīniem.
Aktīvais, sausais vīna raugs Fermivin VR5 – sarkaniem vīniem.
Sastāvdaļas: Saccharomyces cerevisiae, emulgators.
Alkohols līdz 16%.
Lietošanas instrukcija:
Paciņas saturu iemaisiet 100 ml silta ūdens, atstājiet uz 20 minūtēm istabas temperatūrā. Pēc šī laika ielejiet šķīdumu fermentācijas traukā vai vīna pudelē. Fermentācijas temperatūra ir 18-32 °C.
Piezīme: izmantojiet visu iepakojumu.
Svars: 7 g;
Piemērots uz 10-35 litiem.
Vīna raugs Fermivin sarkanvīniem, 7g
2,50 €
400350
Nav noliktavā
Apraksts
Papildu informācija
Zīmols |
---|
*
Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to izskata bildē, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta aprakstu.